Adana Casper Servisi

Adana Casper Servisi

Siz değerli müşterilerimize düz üstü bilgisayarlarınızdaki arızaları ve değişim vb. gibi sorunlarınızda destek olmaktayız.  Gerek ekran kartı değişim ve onarımlarında gerek işlemci değişimlerinde gerek ise soğutucu sistem onarım ve tamirlerinde sizlerin yanında yer almaktayız. Sizler de yaşadığınız bilgisayar sorunlarınızı adana Casper servisi olarak bünyemiz ile hızlı bir şekilde halledip çözebilirsiniz.

Eksiksiz ve Kusursuz Servis Paketlerimizden Yararlanın

Servisimizin sizlere sunduğu kusursuz ve eksiksiz paketlerinden sizler de yararlanabilirsiniz. Gerek duyduğunuz her an ve her gün yanınızda bulunan ve destek alabileceğiniz müşteri çağrı merkezimiz ile sizler de rahat edin. Adana Casper servisi olarak bizim ile aklınız bilgisayarınızda kalmasın.

7 Gün 24 Saat Servis Sağlayan Bünyemiz

Her zaman kaliteden ödün vermeden çalışan ve sizler için emek veren bünyemiz ile sizler de tanışarak bünyemizin sunduğunu tam donanımlı hizmetlerden faydalanın. Yılların verdiği emek ve tecrübe ile çalışan servisimiz sizler için iyisini değil daima en iyisi için çalışmaktadır. Eğer sizler e bilgisayar için kaliteli bir adres arıyor ve bulamıyorsanız hemen adana Casper servisi olarak bizim ile irtibata geçebilirsiniz. 

Bilgisayarlar Yaşanan Sorunlar

·         LCD kablo kırılması ve bozulması

·         Notebook reset atması

·         Notebook ekran ışığının zayıflaması

·         Notebook çalışmaması ya da hiç açılmaması

·         Notebook adaptörü bozulması

·         Notebook ekran menteşe kırılması

·         Notebook ekran kartı arızası

·         Notebook hard disk yedekleme

·         Notebook speaker arızası

·         Notebook işlemci arızası

·         Notebook bios şifresi kırılması

·         Notebook ekran floresan arızası

Yukarıda listelenen tüm sorunları sizler için çözüme kavuşturan bünyemiz ile tanışmanın en iyi zamanı. Yapılan her hizmetten memnun kalma garantisi veren bünyemiz ile sizler de yaşadığınız sorunları size ulaşarak çözebilirsiniz.

Hızlı Teslimat ile Ekonomik Ödeme Seçenekleri

Arıza olarak alınan tüm tüm bilgisayarlarınız üzerinde derinlemesine çalışılıp tekrar sizlere hızlı ve güvenli bir teslimat ile geri göndermekteyiz. Siz değerli müşterilerimiz de bünyemizden yararlanarak hızlı teslimat ve ekonomik ödeme seçenekleri ile bilgisayarlarınızın onarımlarını aynı zamanda değişimlerini gerçekleştirebilirsiniz.